JULEMENY/SERVERING


Julemeny

fra 10 november

Julelunsj

Dropin julelunsj laurdager og sundager frå 12:00 – 15:00 i perioden 11. november - 17. desember.

JULELUNSJ

Ribbe smørbrød

Smørbrød med ribbe, hjemmelaga rødkål, salat og sennep mayo


Dagens suppe

Serveres med brød og smør


Torsk

Serveres med erte pure, kokte poteter
og smør saus med urter og bacon


Vanilje panna cotta

Serveres med kirsebær coulis



2 retters julelunsj 495,- / 3 retters julelunsj 595,-



Allergener varierer. Spør servitøren om dagens allergener.


Send forespørsel

Julebordsmeny

JULEBORD - pr person kr 795,-



Forretter: anrettet

  • Marmorert laks – sennep saus – lakserogn - karse



Varm retter: alle retter på bordet (to share).

  • Pinnekjøtt
  • Ribbe
  • Julepølse
  • Potet
  • Kålrot stappe
  • Hjemmelaget rødkål
  • Ribbe saus 


Dessert: anrettet

  • Riskrem med bær coulis
Send forespørsel

Julemenyar

Frå 10 november serverer me julemeny. Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.


Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Middag må forhåndsbestilles.

Julemeny 1

Marmoreret laks
med sennepsaus & rogn

Volauvent med høns frikasse


Jordskokksuppe
med chips og trøffelolje


Svineribbe

med hjemmelaget rødkål, karamellisert
potetpuré og ribbesaus


Epledessert

serveres med hvit sjokoladekrem,
dulche de leche, touille

Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 695,- per kuvert

5 retter: 995,- per kuvert

Middag

Vi serverer 7 og 10 retters

smaksmeny, etter avtale.


Ta kontakt for tilbud på dette.



Middag må forhåndsbestilles




Julemeny 2

Terrine på konfiteret and

med karameliseret løkpuré, trøffelmayo og jordskokchips


Porcheret torsk

pepperrot og dill


Fiskesuppe

med stekt kamskjell og purreløksolje


Ytrefilet av lam

med rødvinsaus, fondantpotet og gulrotpuré


Ris a la mande

kirsebærkompot med karamelliserete valnøtter


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 695,- per kuvert

5 retter: 995,- per kuvertNew Paragraph

Menykalender

Me varierer jule-menyen for middagservering dei enkelte dager.

Du kan her finna julemenyen for dagane fram mot jul.

Me serverer 3 og 5 retters meny.  

7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.


Julebordsmeny med pinnakjøt og ribbe (sjå ovanfor) kan og bestillast for grupper.

November

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Desember

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Restaurant

Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren  for dei som ønsker det.

Bar

Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim.  Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.

Share by: