E H Vaage


Eige selskap

For lukka lag kan me òg by på ein settmeny med 11 serveringar – ei reise me har kalla Smaken av Vestland.

Her får du smaka på det me har røykt, speka, sylta og sankar – alt etter kva vestlandsvêret og årstidene har gjeve oss.


Kvar rett fortel ei lita historie frå fjord og fjell, frå naust og støl. Og som alltid, lagar me med hjarta og handa – slik det vart gjort før.


Eit eksempel på meny er;

  • Lubbesild med kalde reve
  • Røykt makrell med eple og potet
  • Sardiner med egg og smørsteikt rugbrød
  • Røyka og speka andebryst med sylta pærer og blåmuggost
  • Smørrebrød med røykt aure, eggesalat på grovt rugbrød
  • «Dyrlegens nattmad» grov leverpostei, sylta raudbet, bacon og rugbrød
  • Roastbiff med sprøstekt lauk og potetsalat
  • Copaskinke med rødbetsalat


På bordet:

 Rugbrød og piska smør


Dessert

  • Surmelkspudding med brunostkaramellsaus og friske bær

sjokolade fra Haaheim


Denne kostar kr 1195 og er for grupper.