Høstmeny 2

Røykt og speka kval 

med selleri og tranebærsalat med honning, einermajones og rugchips


Viltpaté

med honning, tyttebær og flatbrød


Mini-smørbrød

med røykt makrell og eple-/sellerisalat


Smørstekt kveite

med pastinakkkrem, sprø grønnkål og sitronsmør


Kremet blomkål- og purresuppe

 med copaskinke  og karse


Hjortefilet

med eple og sellerirotkrem, bakte beter, grønnkålchips og sjysaus og bakte småpoteter


Karamellterter

 portvinsmarinerte pærer,

mørk sjokolade og capucinokrem



Kremet blomkål- og purresuppe

 med fenalårchips og brønnkarse


Hjortefilet

med sellerirotkrem, bakte rødbeter, grønnkålchips og sjysaus og bakte småpoteter



Karamellterter

 portvinsmarinerte pærer,
mørk sjokolade og krem