
Velkommen til
Chefsdinner
Fredag 4. april 2025 kl 19.00
Lørdag 5. april 2025 kl 19.00
Chefsdinner, middag med 20 serveringer er
ein årlig tradisjon på Haaheim, kor ein plukker unike råvarer og smaker, og setter dei sammen til spennende meny.
-Potetchips med sikrogn og rømme
-Speka og grava kval på røylt flatbrød på Svedjerug , tomatkaviar og urte majones
-Røkt sild med grilla rugbrød, eggesalat og med sprøstekt kapers
-Luftig potetkrem med sprø spekeskinke fra Haaheim på tørka brød
-Kamskjell tartar i terteskjell med lodderogn og majones
-Sjøkreps med jordskokk chips sjøkreps majones og ponzusaus
-Lubbesild med selleri, piska rømme og raudbetkaviar
-havrevaffel med laks, limekaviar og rømme mef pepperrot
-Rødbeter tatar, sylta melomskall med røkt majones
-Torsk med eplesmør og brokkolini
-sprø torskeskinn med røykt blåskjellkrem
-brandad med sprø kapers, lauk og persillesmør
-Røykt kveite med sylta sennepsfrø sprø rug og sitron smør
-Andebryst med sellerirot puré og solbær saus
-Ytrefilet av Lam med parmesan stekt rosenkål og skysaus
-Ytrefilet av hjort med einebær rødbeter krem og sylta tyttebær
-Heimelaga brunost med sylta tindved og rista hasselnøtter
-yougurtpudding med salt karamell og jorbærperlen
-Makroner med bringebær
-sjokolade fra Haaheim
- 20 retters middag kr 2095,-
- Drikkepakke kr 1195,-
- Overnatting kr 1395- pr person i dobbeltrom.