Servering og Meny

Middag
Kveldsmeny
Vi serverer meny 1 og meny 2 annakvar dag.
Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.
Vi kan og servere 7 og 10 retters smaksmeny etter avtale. Ta kontakt for tilbud på dette
Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.
Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Vi kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser.
Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.
Middag må forhåndsbestilles.
Meny 1
Carpaccio av grava og røykt vågekval
modna fjellost frå Myrdal, raudlauksgele, spirer
Ovnsbaka klippfisk
erter, bruna smør med lauk og kapers
Lauksuppe
ost frå Myrdal, spirer
Ytrefilet av hjort
valnøttpure med røyka fløyte, skiva potet,
sjysaus, smørsteikt rosenkål og sopp
Sjokoladekake
solbærgele, vaniljeis og kokuscrumble
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter fra suppe
3 retter: 695,- per kuvert
5 retter: 995,- per kuvert
Middag må forhåndsbestilles.
Meny 2
Hjortetartar
osteskjell med Myrdalost, hjortetartar, raudbetemajones, soppgele og spirer
Smørsteikt blomkål
blomkpålpure, bruna smør
med soya lauk og kapers
Oksehalesuppe
oksehaleterin og urter
Torsk med rista hasselnøttlokk
soppsaus med einerøykt fløyte, potetpure med peparrot, brokolini og sylta lauk
Eplepannacotta
eplecompott og karamellflak
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 695,- per kuvert
5 retter: 995,- per kuvert
Middag må forhåndsbestilles.
Vegetarmeny
Raudbetetartar
osteskjell med Myrdalost, raudbetetartar, soppgele og spirer
Smørsteikt blomkål
blomkpålpure, bruna smør
med soya lauk og kapers
Spicy gullerotsuppe
paprika og chillirista chickerter
Sellerirotbiff
soppsaus med einerøykt fløyte, potetpure
med peparrot, brokolini og sylta lauk
Sjokoladekake
solbærgele, vaniljeis og kokuscrumble
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 695,- per kuvert
5 retter: 995,- per kuvert
Middag må forhåndsbestiles.
Vegetarmeny må tingast innan kl 15:00 same dag.
Ved opphald over fleire dager vil menyen
lagast ulik frå dag til dag.

Menykalender
Du kan her finna menyen for dagane som kjem.
Me serverer 3 og 5 retters meny.
7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.
For grupper og konferansegjester avtaler me eigen meny.
Dei dagane me har eige arrangement med matopplevelse ( feks chefsdinner) vil individuelle gjester som ikkje skal være med på arrangementet få tilbud om en meny satt samen av retter som serveres ved arrangementet.

Lunsj
Vi har lunsj fra 12-15. Ta kontakt på forhånd for bestilling.
Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.
Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.
Lunsj må forhåndsbestilles.

Restaurant
Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren for dei som ønsker det.
Bar
Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim. Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.