MENY/SERVERING vår 2024


Servering og Meny

Middag

Kveldsmeny

Vi serverer meny 1 og meny  2 annakvar dag.

Du kan velge mellom 3 eller 5 retter.



Vi kan og servere 7 og 10 retters smaksmeny etter avtale. Ta kontakt for tilbud på dette


Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Vi kan tilrettelegge for matallergi eller matpreferanser.

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Middag må forhåndsbestilles.


Meny 1

Carpaccio av grava og røykt vågekval 

modna fjellost frå Myrdal, raudlauksgele, spirer


Ovnsbaka klippfisk

erter, bruna smør med lauk og kapers


Lauksuppe

ost frå Myrdal, spirer


Ytrefilet av hjort

valnøttpure med røyka fløyte, skiva potet,
sjysaus, smørsteikt rosenkål og sopp


Sjokoladekake

solbærgele, vaniljeis og kokuscrumble


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter fra suppe

3 retter: 695,- per kuvert

5 retter: 995,- per kuvert


Middag må forhåndsbestilles.

Meny 2

Hjortetartar

osteskjell med Myrdalost, hjortetartar, raudbetemajones, soppgele og spirer


Smørsteikt blomkål

blomkpålpure, bruna smør
med soya lauk og kapers


Oksehalesuppe

oksehaleterin og urter


Torsk med rista hasselnøttlokk

soppsaus med einerøykt fløyte, potetpure med peparrot, brokolini og sylta lauk


Eplepannacotta

eplecompott og karamellflak


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 695,- per kuvert

5 retter: 995,- per kuvert


Middag må forhåndsbestilles.

Vegetarmeny

Raudbetetartar

osteskjell med Myrdalost, raudbetetartar, soppgele og spirer


Smørsteikt blomkål

blomkpålpure, bruna smør
med soya lauk og kapers


Spicy gullerotsuppe

paprika og chillirista chickerter


Sellerirotbiff

soppsaus med einerøykt fløyte, potetpure
med peparrot, brokolini og sylta lauk


Sjokoladekake

solbærgele, vaniljeis og kokuscrumble


Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.


3 retters meny starter med suppe

3 retter: 695,- per kuvert

5 retter: 995,- per kuvert


Middag må forhåndsbestiles.



Vegetarmeny må tingast innan kl 15:00 same dag.

Ved opphald over fleire dager vil menyen
lagast ulik frå dag til dag.

Menykalender

Du kan her finna menyen for dagane som kjem.

Me serverer 3 og 5 retters meny.  

7 og 10 retters meny må avtalas på førehand.

For grupper og konferansegjester avtaler me eigen meny.


Dei dagane me har eige arrangement med matopplevelse ( feks chefsdinner) vil individuelle gjester som ikkje skal være med på arrangementet få tilbud om en meny satt samen av retter som serveres ved arrangementet.


MARS 2024

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

APRIL 2024

Man Tir Ons Tors Fred Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Lunsj

Vi har lunsj fra 12-15. Ta kontakt på forhånd for bestilling.

Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.

Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.


Lunsj må forhåndsbestilles.


Restaurant

Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren  for dei som ønsker det.

Bar

Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim.  Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.

Share by: