Lunsjservering er hver dag fra 12:00 – 15:00. Grupper større enn 10 må forhåndsbestille
På Haaheim Gaard serverer me smakfulle menyar med fokus kring deilige sesongbaserte og lokale råvarer.
Me nyttar oss av lokale leverandørar og set saman smakane med friske urter frå hagen vår.
Haaheims hjemmelagde smørbrød med panko panert rødspette, håndpilla reker, urtemayo og fennikel.
(Allergener: Kveitegluten, egg, fisk,skalldyr og sennep)
Konfitert kyllinglår, salat, kål og granateple vinegrett
(Allergener: Kveitegluten, egg og mjølk)
Svinekjøtt og potetstappe med urter, dagens grønt og barbecue fløytesaus
(Allergener: Melk, selleri og sennep)
Haaheims hjemmelagde smørbrød med panko panert rødspette, håndpilla reker, urtemayo og fennikel.
(Allergener: Kvietegluten, egg, fisk,skalldyr og sennep)
Konfitert kyllinglår, salat, kål og granateple vinegrett
(Allergener: Kveitegluten, egg og mjølk)
Svinekjøtt og potetstappe med urter, dagens grønt og barbecue fløytesaus
(Allergener: Melk, selleri og sennep)
Spør servitøren om dagens suppe. Serveres med nybakt brød og smør/mayo.
( Allergener; Kveitegluten,mjølk)
Eplekompott og fransk creme
(Allergener; gluten og mjølk)
Mini pavlova med krem og friske bær.
(Allergener: Eggekvite og mjølk)
Spør servitøren for dagens suppe. Serveres med nybakt brød og smør/mayo.
( Allergener; Kveitegluten,mjølk)
Eplekompott og fransk creme
(Allergener; Gluten og mjølk)
Mini pavlova med krem og friske bær.
(Allergener: Eggekvite og mjølk)
Menyane blir fornya med jamne mellomrom og rekkefølgen er bestemt på førehand.
Hos oss får du altså dagens meny, 3 eller 5 retter.
Ta kontakt for informasjon eller sjå på menykalenderen om kva meny som gjeld på datoen du ynskjer å besøke oss.
Vi tilbyr både glutenfrie og laktosefrie retter. Det finnes tilbud av vegetarmat.
Ta gjerne kontakt på forhånd sånn at me kan ordna det til beste for deg og gruppa di.
Middag må forhåndsbestilles.
Jordskokkchips-parmesan mayo-karse-bringebær
Gresskarpure-rogn-sauspå grilla hjertesalat-løk og sitron
Rista nøtter-graslauk-trøffelolje
Potetterte-artiskokkcreme-beter-saus på rosmarin
Skogsbær-tonkabønnemousseline
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 645,- per kuvert
5 retter: 895,- per kuvert
Middag må forhåndsbestilles
Frisk-ost med røyk - salta agurk-agurk crudite
Luftig hollandaise-bruna smør med tare
Pannestekt kamskjell-purreløksolje
Pommes fondant - løkcreme - purreløk - kål - rødvinsglace
Dulce de leche - marengs - vaniljeis
Tilbehør blir valgt av ukens beste råvarer.
3 retters meny starter med suppe
3 retter: 645,- per kuvert
5 retter: 895,- per kuvert
Restauranten har historisk stil og me dekker på borda med damaskdukar og tøyserviettar, og med kandelabrar og blomar frå hagen i sesongen. Me dekker gjerne opp til grupper i Malenesalongen eller i Vinkjelleren for dei som ønsker det.
Vi har ein venleg , usnobbete og koselig bar og resepsjon på Haaheim. Her kan man være sosial eller slappe av med ei bok eller strikketøy. Man kan få kaffi, te, ei øl eller eit glas vin - og bartender mixer gjerne det du ønsker.
Det er stemningsfullt å samlast til ettermiddagskaffi i stover i hovedhuset eller lysthuset i hagen på Haaheim.
Vi har dempa taffelmusikk i bakgrunnen og serverer både søtt og salt, med kvite dukar og det finaste porselenet vårt .
Om ønskeleg kan det bestillast historieforteljing eller omvisning i hus og hage.
Takk for din påmelding!