Velkommen til

Den store haustmiddagen

FREDAG 17. OG LØRDAG 18. OKTOBER 2025 KL. 19.00


Velkomen til ein smaksrik kveld i haustens teikn! Me inviterer til 10 rettar med varme smakar, lokale råvarer og eit hint av nostalgi. Frå skog og sjø, røykt og syltet, til søte avslutningar– alt servert i historiske omgjevnader med levande lys og tonar i bakgrunnen. Ein kveld for sansane, minne for livet.


Velkomstsnacks

- Mini-bilini med røykt makrell, urtekrem og syltet agurk

-Sprø potetchips med tyttebærdust


1. Røykt aure, med dillmajones, pepperrot og sprø byggchips

2. Kamskjell pannestekt med blomkålkrem, epletern og brunet smør med hasselnøtt.

3. Kremet jordskokk- og purresuppe med ristede hasselnøtter og trøffelolje

4. Torsk lettbakt med smørsaus, sellerirot og steinsopp

5. Kveite, posjert med sitron- og urtesmør, haustgrønsaker og blåskjellsaus

6. Oksekjake, langtidsbresert i rødvin med gresskarpuré og rosmarinsjy

7. Hjort, rosastekt ytrefilet med einer- og einerbærsaus, bakte beter og potetkake

8. Utval av modne norske ostar, heimelaga nøttebrød og plommechutney

9. Sjokoladefondant med solbæris og sprø havrekrønsj

10. Petit four


Små sesonginspirerte munnbitar: karamelltrøffel, makron og eplegelé.


10 serveringer 1695
Drikkepakke kr 1095
Overnatting i dobbeltrom pr pers 1395