
Velkommen til
Den store haustmiddagen
FREDAG 17. OG LØRDAG 18. OKTOBER 2025 KL. 19.00
Velkomen til ein smaksrik kveld i haustens teikn! Me inviterer til 10 rettar med varme smakar, lokale råvarer og eit hint av nostalgi. Frå skog og sjø, røykt og syltet, til søte avslutningar– alt servert i historiske omgjevnader med levande lys og tonar i bakgrunnen. Ein kveld for sansane, minne for livet.
Velkomstsnacks
- Mini-bilini med røykt makrell, urtekrem og syltet agurk
-Sprø potetchips med tyttebærdust
1. Røykt aure, med dillmajones, pepperrot og sprø byggchips
2. Kamskjell pannestekt med blomkålkrem, epletern og brunet smør med hasselnøtt.
3. Kremet jordskokk- og purresuppe med ristede hasselnøtter og trøffelolje
4. Torsk lettbakt med smørsaus, sellerirot og steinsopp
5. Kveite, posjert med sitron- og urtesmør, haustgrønsaker og blåskjellsaus
6. Oksekjake, langtidsbresert i rødvin med gresskarpuré og rosmarinsjy
7. Hjort, rosastekt ytrefilet med einer- og einerbærsaus, bakte beter og potetkake
8. Utval av modne norske ostar, heimelaga nøttebrød og plommechutney
9. Sjokoladefondant med solbæris og sprø havrekrønsj
10. Petit four
Små sesonginspirerte munnbitar: karamelltrøffel, makron og eplegelé.
10 serveringer 1695
Drikkepakke kr 1095
Overnatting i dobbeltrom pr pers 1395