Booking
Haaheim Gaard Haaheim Gaard Haaheim Gaard Haaheim Gaard
MENUMENU
    • Program
    • Opplevingar
    • Matfilosofi
    • Selskapslokaler
    • Bryllup
    • Rom
    • Møte & konferanse
    • Kystopplevelser
    • Om oss

    • Chefs Dinner
    • Gamleposten
    • E.H. Våge
Haaheim Gaard Haaheim Gaard
MENUMENU
    • Program
    • Opplevingar
    • Matfilosofi
    • Selskapslokaler
    • Bryllup
    • Rom
    • Møte & konferanse
    • Kystopplevelser
    • Om oss

    • Chefs Dinner
    • Gamleposten
    • E.H. Våge

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer på Haaheim Gaard.
Innimellom sender vi deg gode tilbud og andre ganger forteller vi siste nytt fra gaarden.

Haaheim Gaard
NO-5686 Uggdal
+47 53 43 30 00

post@haaheimgaard.no

MENUMENU
  • Program
  • Om oss
  • Pakketilbud
  • Reise hit
  • Booking
  • Trip Advisor
MENUMENU
  • Facebook
  • Instagram

© 2017 Haaheim Gaard

H

Ginungagap og Vestbris

STOLT SAMARBEIDSPARTNER:

Middagsmeny

(tilbehøret vil variere etter sesongens råvarer)

 

Forrett

Hjemmelaget suppe med hjemmebakt brød og egen urtemajones
(oksehalesuppe, auberginsuppe)
~
Røykelaks tartar
~
Pannestekte kamskjell med ertepure og heimelaga chips
~
Kjepate av kje fra Myrdal Gård, salat og skumma krydderkrem
~
Ovnsbakt kvit fisk

Hovedrett

Hjortefilet med fondant potet, rotgrønnaker pg eplesmørsaus.
~
Langtidstekt okse med grønnsaker og fondant potet.
~
Saltbakt kveite med grønnsaker, ovnsbakte poteter og hollandaise saus.

Dessert

Hvit sjokolademousse
~
Bringebær med lavendelkrem
~
Sjokoladefondant med hjemmelaget is og toffeesaus

Lunsjmeny

(tilbehøret vil variere etter sesongens råvarer)

 

Hovedretter

Lammeskank med rotgrønnsaker og rustikk potetpure
~
Okse- eller hjortegryte med grønsaker og ovnsbakte småpoteter
~
Langtidsstekt svinenakke med potetpure, ovnsbakte rotgrønnsaker og champignonsaus
~
Honning og sennepsglasert svinestek, med ovnsbakte poteter, rotgrønnsaker og brunsaus
~
Haaheims røykte kyllingsalat
~
Ovnsbakt hvitfisk med poter, sesongens grønnsaker og soppsaus

Dessert

Fransk sjokolademarki med husets heimelaga is og friske bær
~
Pannacotta
~
Haaheim sine franske bondepiker med champagnemarinerte epler
~
Kaffe / te

Avbestillingsrutiner

 

Generelle avbestillings-/ reduksjonsbetingelser.
Alle avbestillinger og endringer skal meddeles bedriften skriftlig for å være gyldig.
Avbestillingsbestemmelsene skal opplyses til kunden ved bestilling.

Vederlagsfri avbestilling av hele arrangementet: 2 uker før ankomstdato
50 % av arrangementet kan avbestilles inntil: 1 uker før ankomstdato
Dersom det ikke er foretatt reduksjoner tidligere kan det gis:
30 % reduksjon – inntil 1 uke før ankomst
10 % reduksjon – inntil 5 dager før ankomst
5% reduksjon – inntil 48 timer før ankomst
Dette forutsetter at tidligere avbestillingsfrister ikke har blitt benyttet.
Det kan ikke foretas reduksjoner senere en 48 timer før ankomst.

For avbestilling av rom senere enn ovennevnte frister, eller avreise før bestilt dato,
belastes bestiller for 100 % av avtalt pris for rom og pensjon i det bestilte antall døgn. Ovenstående avbestillingsfrister gjelder også for øvrige varer og tjenester som er bestilt.
Avbestilling ankomstdagen eller no show, belastes bestilleren med 100 % av avtalt pris for hele oppholdet.

Alle avbestillinger og endringer skal meddeles bedriften skriftlig for å være gyldig.

Avbestillings - og depositumsrutiner

 

Generelle avbestillings-/ reduksjonsbetingelser.

Depositum på kr 15 000,- betales innen 12 uker før ankomstdato.

Alle avbestillinger og endringer skal meddeles bedriften skriftlig for å være gyldig.
Avbestillingsbestemmelsene skal opplyses til kunden ved bestilling.

Vederlagsfri avbestilling av hele arrangementet: 16 uker før ankomstdato
50 % av arrangementet kan avbestilles inntil: 8 uker før ankomstdato
Dersom det ikke er foretatt reduksjoner tidligere kan det gis:
30 % reduksjon – inntil 4 uker før ankomst
10 % reduksjon – inntil 2 uker før ankomst
5% reduksjon – inntil 1 uke før ankomst
Dette forutsetter at tidligere avbestillingsfrister ikke har blitt benyttet.
Det kan ikke foretas reduksjoner senere en 1 uke før ankomst.

For avbestilling av rom senere enn ovennevnte frister, eller avreise før bestilt dato,
belastes bestiller for 100 % av avtalt pris for rom og pensjon i det bestilte antall døgn. Ovenstående avbestillingsfrister gjelder også for øvrige varer og tjenester som er bestilt.
Avbestilling ankomstdagen eller no show, belastes bestilleren med 100 % av avtalt pris for hele oppholdet.

Alle avbestillinger og endringer skal meddeles bedriften skriftlig for å være gyldig.

Avbestillingsrutiner

 

Generelle avbestillings-/ reduksjonsbetingelser.
Alle avbestillinger og endringer skal meddeles bedriften skriftlig for å være gyldig.
Avbestillingsbestemmelsene skal opplyses til kunden ved bestilling.

Kurs/konferanse, dagpakker og helpensjon

Vederlagsfri avbestilling av hele arrangementet: 8 uker før ankomstdato
50 % av arrangementet kan avbestilles inntil: 6 uker før ankomstdato
Dersom det ikke er foretatt reduksjoner tidligere kan det gis:
30 % reduksjon – inntil 4 uker før ankomst
10 % reduksjon – inntil 2 uker før ankomst
5% reduksjon – inntil 1 uke før ankomst
Dette forutsetter at tidligere avbestillingsfrister ikke har blitt benyttet. Det kan ikke foretas reduksjoner senere en 1 uke før ankomst.

For avbestilling av rom senere enn ovennevnte frister, eller avreise før bestilt dato,
belastes bestiller for 100 % av avtalt pris for rom og pensjon i det bestilte antall døgn. Ovenstående avbestillingsfrister gjelder også for øvrige varer og tjenester som er bestilt.
Avbestilling ankomstdagen eller no show, belastes bestilleren med 100 % av avtalt pris for hele oppholdet.

Alle avbestillinger og endringer skal meddeles bedriften skriftlig for å være gyldig.

Send forespørsel
Haaheim Gaard    +47 53 43 30 00     post@haaheimgaard.no
  • Program
  • Opplevingar
  • Matfilosofi
  • Selskapslokaler
  • Møte & konferanse
  • Bryllup
  • Rom
  • Om oss
  • —
  • Chefs Dinner
  • Gamleposten
  • E.H. Våge